O NAMA:

Jednom klijent
uvek partner

----

---
GAJ Inženjering i opremanje doo
Zemun je kompanija osnovana sa snažnim industrijskim i tehnološkim duhom koji, pored ustaljenog ritma poslovanja, vodi firmu u suočavanje sa stalnim izazovima u kojima se  spajaju kreativne ideje i dizajnersko znanje.

ooo
sa-vama-od
Gaj-video.00_04_23_18.Still005

„GAJ- Inženjering i opremanje“ d.o.o. Zemun bavi se proizvodnjom nameštaja, opremanjem enterijera, projektovanjem i izvođenjem građevinsko-zanatskih radova.

Firma kroz različite organizacione oblike postoji od 1948. godine, i danas posluje u formi društva sa ograničenom odgovornošću, u privatnoj svojini.

Kompanija „GAJ-Inženjering i opremanje“ d.o.o. Zemun ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji nameštaja i ime koje je izgrađeno kroz opremanje objekata u zemlji i inostranstvu.

Poseduje sopstveni proizvodni pogon koji se prostire na 2.550m² opremljen najsavremenijim mašinama za proizvodnju nameštaja od masiva i pločastih materijala. Prostor je podeljen po tehnološkim fazama proizvodnje: skladište rezane građe i ploča, mašinska obrada masiva i pločastog materijala, montaža proizvoda, linija furniranja, moderno opremljena lakirnica, sušara, pogon tapetarskih proizvoda. Firma takođe poseduje i magacinski prostor površine preko 2.000 m².

Celokupan proces pripreme i same proizvodnje podređen je međunarodnim standardima kvaliteta.

 

 

Kompanija trenutno broji oko 70 zaposlenih, od čega 13 radnika sa visokom stručnom spremom (diplomirani inženjeri šumarstva, mašinstva, dizajneri enterijera i nameštaja, ekonomisti, pravnici, menadžeri) i preko 40 stručnih stolara, montera, tapetara , i transportnih radnika.

U okviru projektnog biroa nalaze se visokokvalifikovani stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom koji omogućavaju usaglašavanje svih ideja kupaca sa zahtevima funkcije.

Tržištu nudimo projektovanje i opremanje enterijera svih vrsta javnih i stambenih objekata, hotela, poslovnih prostora, zdravstvenih, školskih, predškolskih ustanova i ostalih objekata, kao i enterijerskih vrata standardnih i nestandardnih dimenzija. Sve to omogućava dobro obučen i iskusan kadar  i savremeni tehnološki kapaciteti kojima raspolažemo.

Za svoj rad primili smo veliki broj priznanja i nagrada kako u zemlji, tako i u inostranstvu. U poslednjih 20 godina osvojili smo devet  najvećih priznanja na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu, od čega šest puta Zlatni ključ, zatim priznanja na Međunarodnom sajmu nameštaja u Banja Luci – Zlatni dub i Srebrni dub, kao i nagradu za najbolji poslovni brend u Rimu. Primili smo i nagradu «Beogradski pobednik» za ostvarene rezultate u privređivanju u 2015. godini.

Nagrade i priznanja »

bg-o-nama-8

Kontakt

GAJ - Inženjering i opremanje doo
Cara Dušana 266

11080 Zemun

Telefoni

 T    +381 (0) 11 316-21-29
 T    +381 (0) 11 316-21-40
 F    +381 (0) 11 2617-142

Socijalne mreže

Cert_Logo_DAS_UKAS_ISO9001140014500122301-

Copyright Gaj Inzenjering i Opremanje 2020.