O NAMA:

Pitanje kvaliteta
nije stvar trenda
već neophodnosti.

----

---
GAJ Inženjering i opremanje doo
Zemun je osnovana sa snažnim industrijskim i tehnološkim duhom koji, pored ustaljenog ritma poslovanja, vodi firmu u suočavanje sa stalnim izazovima u kojima se  spajaju kreativne ideje i dizajnersko znanje.

ooo
sa-vama-od
Gaj-video.00_04_23_18.Still005

Privredno društvo „GAJ-Inženjering i opremanje“d.o.o. Zemun bavi se proizvodnjom nameštaja, opremanjem enterijera, projektovanjem i izvođenjem građevinsko-zanatskih radova.

Firma kroz razne organizacione oblike postoji od 1948. godine.

Danas „GAJ-Inženjering i opremanje“ d.o.o. Zemun posluje u formi društva sa ograničenom odgovornošću, u privatnoj svojini.

„GAJ-Inženjering i opremanje“ d.o.o. Zemun ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji nameštaja i ime koje je izgrađeno kroz opremanje objekata u zemlji i inostranstvu.

Privredno društvo „GAJ-Inženjering i opremanje“ d.o.o. Zemun trenutno broji oko 70 zaposlenih, od čega 13 radnika sa visokom stručnom spremom (diplomirani inženjeri šumarstva, mašinstva, dizajneri enterijera i nameštaja, ekonomisti, pravnici, menadžeri...), transportni radnici  i preko 40 stručnih stolara, tapetara i montažera nameštaja.

 

U okviru projektnog biroa nalaze se visokokvalifikovani stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom koji omogućavaju usaglašavanje svih ideja kupaca sa zahtevima funkcije.

Ovakva struktura zadovoljava izvršavanje osnovnog programa kako u sadašnjosti, tako i planiranih aktivnosti u budućnosti.

Tržištu nudimo projektovanje i opremanje enterijera svih vrsta javnih i stambenih objekata, hotela, poslovnih prostora, zdravstvenih, školskih , predškolskih ustanova i ostalih objekata, što omogućava dobro obučen i iskusan kadar  i savremeni tehnološki kapaciteti kojima raspolažemo.

U okviru svog proizvodnog programa, izrađujemo i enterijerska vrata standardnih i nestandardnih dimenzija.

Pogledajte naše projekte >

bg-o-nama-8

Kontakt

Gaj-Inženjering i opremanje doo
Cara Dušana 266

11080 Zemun

Telefoni

 T    +381 (0) 11 316-21-29
 T    +381 (0) 11 316-21-40
 F    +381 (0) 11 2617-142

Pratite nas

facebook
linkedin
instagram

Newsletter

Budite u toku sa dešavanjima, prijavite se za naš newsletter

Copyright Gaj Inzenjering i Opremanje 2020.